Kis csoportos képek

Emlék életetek egyik legszebb napjáról

Biztosan nézétek már szüleitek esküvői képeit amelyek a rokonokkal közösen készültek.

Ez a hagyomány a mai esküvőre is jellemző és a magam részéről javaslom a kiscsoportos képek készítését egy arra alkalmas helyen. Ezt rendszerint az utolsó ceremóniát követően ejtjük meg amikor még jelen vannak azok a vendégek is akik csak a ceremóniákra hivatalosak. Ezeket a képeket küldhetitek el a vendégeknek ajándékként ha szeretnétek illetve készíthettek külön családi albumot melyet a ti gyerekeitek is nézegethetnek.

Nem kötelező a hivatal előtt vagy a templom kertben , a lakodalom helyszínén egy kreatív fotó sarok is alkalmas lehet a fotozkodásra.

Féltek, hogy nagyon sok időt elvesz és vontatott lesz a délután ?

Javaslom és kérem a pároktól:

Készítsetek egy listát arról, hogy kivel szeretnétek közös képet. Ennek segítségével  dinamikusan végig tudunk haladni a fotózkodáson és a vendégeket is leköti , hogy várják mikor szólítom őket.

Egy javaslat a sorrendre :

Szülők( együtt és külön ) , Nagyszülők ( együtt és külön ), Testvérek ( családjaikkal, külön stb ), Keresztszülők- Násznagyok – Tanuk, Nagynénik – Nagybácsik ( családjukkal ) – Unokatestvérek ( külön, esetleg családjaikkal ) – Távolabbi rokonok – Barátok ( együtt , esetleg külön családonként )- Kollégák – Szomszédok – Menyasszony a fiúkkal / lányokkal / koszorús lányokkal – Vőlegény a lányokkal / koszorús lányokkal / fiúkkal – Vőfély :)).    Mivel minden lakodalom egyedi így ez a rész is a ti elképzeléseitekhez illetve a családi lehetőségekhez kell igazodjon.

Vicces és kreatív

Egyre nagyobb népszerűségnek örvendenek a különböző fotó automaták vagy más néven selfie gépek. Ezek bár külön költséget jelentenek rendkívül fel tudják dobni a hangulatot . A vendégek ugyanis aká egyből e-mailen elküldhetik maguknak a képet és helyben egy példányt is kapnak mely lehet számukra  ajándék avagy a vendég könyvbe azzal hagyhatnak számotokra üzenetet – jókívánságot. A sokszínű kellékek pedig igazi móka eszközök.